Gudrun Hendrikman

Het
Muziekatelier
harp-tq

Workshops & Concerten

Muziek is interactie en communicatie. Mijn doel is om een optreden te verzorgen, waarbij de toehoorders hun eigen beleving bij de muziek de vrije loop kunnen laten.

In workshops laat ik zoveel mogelijk de deelnemers zelf ervaren wat muziek met ze doet en neem ik meerdere instrumenten mee, waarop gespeeld mag worden. Voor meer informatie over een optreden of workshop met de harp voor uw groep, school of instelling, kunt contact met mij opnemen.		

Muzikale omlijsting van een studiedag, symposium of expositie

Wilt u harpmuziek als intermezzo tijdens of omlijsting van een studiedag, symposium of expositie? Ik pas mijn repertoire aan op het thema. In samenspraak met u is het bovendien mogelijk, dat ik eigen composities en improvisaties speel, die specifiek toegepast zijn op het thema van uw studiedag, symposium of de geëxposeerde kunstwerken.

Luistervoorbeeld ligconcert van Haag tot Wal festival 2020
Beeld: Tornado films

Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie.

“Neben (….) konnten sich die Gäste an keltischer Harfenmusik von der Niederländerin Gudrun Hendrikman erfreuen. Die Musikerin komponierte eigens für Van der Spoels Keramiken ein Musikstück, das sie neben anderen ausgewälten Songs zum Besten gab.”

Rheiderlandzeitung, 13 nov. 2013